به گزارش نما به نقل از ایسنا، محمد حسین زدا در گفتوگویی، افزود: افرادی که به عللی غیر از علل مندرج در قانون تامین اجتماعی از ردیف بیمه شدگان خارج شده یا بشوند، در صورتی که طبق همین قانون مشمول "بیمه بازنشستگی" باشند، با دارا بودن حداقل 30 روز پرداخت حق بیمه میتوانند بیمه خود را به صورت اختیاری ادامه دهند.
به گفته وی، نرخ پرداخت حق بیمه کلیه بیمه شدگان اختیاری اعم از متقاضیان جدید و افرادی که قبلا بیمه اختیاری شدهاند، معادل 26 درصد مبنای پرداخت حق بیمه مورد قرارداد جهت بهرهمندی از مزایای بیمه بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت است.
مدیرکل فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی با یادآوری اینکه در بیمه اختیاری، فرد بیمه شده به کارفرمای خود تبدیل میشود، گفت: مادامی که این قرارداد پایدار است و اعتبار دارد، برای بیمه شده سابقه بیمهپردازی محسوب میشود و میتواند به بیمهاش ادامه دهد.
زدا درباره چگونگی پوشش و مراجعه متقاضیان برای بهرهمندی از بیمه اختیاری توضیح داد: متقاضیان میتوانند به بخش بیمه اختیاری واحد امور بیمه شدگان شعبه مربوطه مراجعه کرده و فرمهای قراردادی را دریافت کنند که با تکمیل آنها و با توجه به نوع بیمهای که فرد میخواهد تحت پوشش آن قرار بگیرد، مبلغ بیمه پرداختی به وی اعلام میشود.
وی در مورد اینکه آیا سوابق بیمه اجباری قبلی با بیمه اختیاری فعلی قابل تجمیع خواهد بود یا خیر؟ عنوان کرد: قطعا این موضوع قابل تجمیع است و سوابق قبلی فرد با سوابق بیمه اختیاری فعلی تجمیع و به محض اینکه فرد به شرایط بازنشستگی از نظر سن و سابقه برسد از مزایای بازنشستگی که اصلیترین خدمت سازمان تامین اجتماعی است، بهرهمند میشود.
شرط پوشش متقاضیان "بیمه اختیاری" اعلام شد
مدیركل فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی شرط پوشش متقاضیان "بیمه اختیاری" را دارا بودن حداقل 30 روز سابقه بیمه اجباری برای آنها خواند و گفت: متقاضیان حداقل باید 30 روز سابقه بیمه اجباری داشته باشند، این در حالیست كه تقریبا تمام مزایایی كه بیمه شدگان اجباری از سازمان تامین اجتماعی دریافت میكنند، شامل بیمهشدگان اختیاری نیز میشود.
۱۳۹۲/۳/۶